Zoeken naar bij voorkeur

Uw zoekactie voor bij voorkeur leverde 47 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie mag ik straks pijpen?
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

Wie mag ik straks pijpen?
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie mag ik deze avond pijpen?
wie mag ik deze avond pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie mag ik deze avond pijpen?
10 dagen
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel, bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
11 dagen
Geile bi 52 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Veel goesting
Wie uit de buurt van knokke heist, brugge of damme heeft deze late namiddag ook goesting en kan ontvangen voor geile sex. Bij voorkeur 50+ en niet dik geschapen. Ik 52j 1m83 93 kg en fris geschoren 15x4  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Ik val op de oudere leeftijd bij voorkeur vanaf 60 jaar . Ik zoek GEEN sportieftype maar wel iemand die zen leeftijd toond. Geen tatoage en geen piercing zelf heb ik het ook niet. Bij voorkeur voor af en toe geil contact. Je mag zwaar zijn ,volslank , dat is ook zeker prima, uiterlijk niet van belang . Ik sta viir veel open en ben licht onderdanig ingesteld rimmen pijpen veel kan als je wil experimenteren. Ik ben 1m73, 85kg gbbs. Men pik normaal gebouwd en spuit gied zie foto. Ik reageer alleen op mails met meer dan 1 zinnetje en graag vanaf 60 j. Een van je lul erbij is ook welkom.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
12 dagen
wout 47 jaar Limburg - Bilzen
pijpmondje gezocht voor regelmatig
ik zoek een verzorgd discreet en bij voorkeur slank iemand die me op regelmatige basis een lekkere pijpbeurt komt geven. In eerste instantie blijf ik passief. Geen rare/extreme toestanden. Bij klick zeker voor regelmatig. Graag reageren met stats, foto, ervaring, beschikbaarheid. Hopelijk tot binnenkort  
12 dagen
Tim 44 jaar Limburg - HASSELT
Pijpgeile hongerige bikerel
Hallo, ik ben sportieve discrete bikerel die af en toe veel zin heeft om een mannenpik te plezieren. Ik ben graag onderdanig, heb een Pijpgeil en hongerig mondje en een gewillig en strak kontje. Graag iemand jonger of van mijn leeftijd op regelmatige basis. Sportief zijn is mooi meegenomen… hygiëne en discretie is een must. Bij voorkeur verplaats ik… soms ontvangen regio Stevoort  
13 dagen
Geregeld 59 jaar Antwerpen - Mol
Geregeld afspreken
Is er ergens een senior die kan ontvangen, die in is voor ongeremde seks, en die geen moeilijkheden heeft met enige beharing ? Ik ben reeds geruime tijd op zoek naar iemand om geregeld mee af te spreken, maar steeds lijkt er wel iets niet goed : te dik, te dun, te behaard, geen haar genoeg, te kleine lul, te grote lul,....... Het enige wat ik zoek is een leuk iemand waarbij ik af en toe leuke seks kan hebben, dit bij voorkeur in regio Geel, Mol, Kasterlee, Turnhout. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
14 dagen
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Hey, ben 31, 185, 74 en hetero in relatie. Zou graag eens iets proberen met een andere man. Graag normaal gebouwd/sportief en bij voorkeur heb je ook nog geen ervaring met een andere man. Max. 40 jaar.  
14 dagen
bottom 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bottom zoekt iets hard voor mond en kont.
Ik ben zoekende naar een man die mij regelmatig wil neuken en bij voorkeur kan ontvangen. Ik ben voor veel te vinden en hou van zaad. Een man die mij wil opleiden tot zijn lustslet is zeker welkom.Wel enkele voorwaarden: neuken met condoom en respectvol. Ook meerdere mannen kan of een koppel(m-m) Ben 100% bottom. Wie wil afspreken? Enkel mensen die iemand zoeken, geen fakers aub.  
  1   2   3   4   5